Vuosikokous su 29.4.18

11.4.2018

Nukke- ja leluyhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous  pidetään huhtikuun 29. päivä 2018 kello 14.30 lähtien Kallion  kirjaston Dekkarikirjasto-kabinetissa, osoite Viides Linja 11, Helsinki.

Esityslista:

1. Kokouksen avaus
2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
3. Kokouksen järjestäytyminen
4. Esityslistan hyväksyminen työjärjestykseksi
5. Vuoden 2016 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden
myöntäminen
6. Vuoden 2017 toimintakertomuksen esittely ja hyväksyminen
7. Vuoden 2017 tilinpäätöksen ja toiminnantarkastuskertomuksen
esittely
8. Vuoden 2017 tilinpäätöksen hyväksyminen ja vastuuvapauden
myöntäminen
9. Vuoden 2018 toimintasuunnitelman esittely ja hyväksyminen
10. Vuoden 2018 jäsenmaksun ja maksuaikataulun päättäminen
11. Vuoden 2018 talousarvion esittely ja hyväksyminen
12. Vuoden 2019 jäsenmaksun ja maksuaikataulun hyväksyminen
13. Puheenjohtajan valinta vuodelle 2018
14. Hallituksen jäsenten ja varajäsenten valinta vuodelle 2018
15. Toiminnantarkastajien valinta vuodelle 2018
16. Kokouksen päättäminen

Tervetuloa osallistumaan ja vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan!

Voit halutessasi ilmoittaa osallistumisestasi ennakkoon
sähköpostitse posti@nukkejaleluyhdistys.fi, tai tekstiviestillä
nykyiselle puheenjohtajalle Leea Lehelmälle, puh. 0400 716 276.
Vuosikokoukseen voi osallistua myös ilmoittautumatta.

Ystävällisin terveisin
Nukke- ja leluyhdistys ry

Yhdistyksen toiminta oli valitettavasti erittäin vähäistä viime
syksynä

Monet teistä ovat ihmetelleet ja olleet huolestuneita yhdistyksen tilasta viime vuoden jälkipuoliskolla. Pääsyy siihen on ollut allekirjoittaneen elämäntilanteiden muutoksista johtuva voimien ja ajankäytön hallinnan puute. Tästä syystä jäi mm. kaksi viimeistä jäsenlehden numeroa ilmestymättä, samoin siitä tiedottaminen jäi tekemättä. Pahoittelen suuresti tapahtunutta, mutta joskus elämä vaan menee näin.

Yhdistyksen toimintaa kuitenkin jatketaan edelleen. Olemme saamassa tulevassa vuosikokouksessa yhdistyksen hallitukseen osaavia ja toimeliaita ihmisiä. Päivitämme vuosikokouksessa strategiaamme ja priorisoimme tehtäviämme. Nukke- ja lelu -lehden julkaiseminen jatkuu kokouksessa päätettävän aikataulun mukaan. Yhdistys pyrkii olemaan kuluvana vuonna esillä mahdollisimman monessa alan tapahtumassa, niinkuin se oli kyllä viime vuonnakin. Tapahtumat löytyvät osoitteesta www.nukkekotimessut.fi. Tule tapaamaan edustajiamme ja kertomaan omat kuulumisesi ja toiveesi meille.

Vuosi 2019 on yhdistyksen toiminnan 30. vuosi. Uusi hallitus ryhtyy jo hyvissä ajoin suunnittelemaan kuinka olemme esillä juhlavuonna. Toivomme, että myös sinä osallistut ideointiin. Mikä olisi sopiva tapa juhlistaa 30-vuotista taivalta nukkien, nallejen ja lelujen parissa? Millaiseen tapahtumaan sinä haluaisit juhlavuonna osallistua? Kerro meille mielipiteesi, yhteystiedot löytyvät alta.

Yhteistyöterveisin Leea

Leea Lehelmä