Liity jäseneksi

(C) virpivihervä

 

Tervetuloa Nukke- ja leluyhdistyksen jäseneksi! Nukke- ja leluyhdistyksessä on jäseniä noin 180. Yhdistyksen tarkoitus on koota yhteen harrastajia ja keräilijöitä, nuken ja nallen tekijöitä, lelukeräilijöitä ja lelualan ammattilaisiakin.

Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän voimme toinen toisillemme antaa. Mitä enemmän tiedämme ja osaamme, sitä enemmän näymme ja kuulumme, ja sen vahvempia olemme yhdistyksenä. Toivomme joukkoomme uusia aktiivisia ja innokkaita ihmisiä, nukke- ja lelumaailman eri alojen harrastajia, taitajia, tekijöitä ja keräilijöitä.

Yhdistyksemme jäsenyys on avoin kaikille halukkaille. Maksamalla jäsenmaksun saat vuonna 2021 neljä jäsenlehteä ja kuulut yhdistykseen, jossa olet samanhenkisessä seurassa ja voit viedä hienoa asiaa eteenpäin! 

Jäsenyys on vuosittainen ja vuoden varrella liittyville uusille jäsenille toimitetaan alkuvuoden Nukke & Lelu -lehden numerot jälkikäteen. Jos jonkin numeron painos on loppunut, lähetetään tilalle aiemman vuoden numero.

Yhdistyksemme löydät myös Facebookista ja erilaisista nukke- ja lelutapahtumista. Tule tervehtimään tai kirjoita meille sähköpostia, ja kerromme mielellämme lisää yhdistyksestä ja sen toiminnasta!

Yhdistykseen voit liittyä täyttämällä alla olevan lomakkeen, lähettämällä meille sähköpostia tai tulemalla käymään yhdistyksen pöydässä jossakin tapahtumassa.

Maksa lomakkeen täyttämisen jälkeen vuoden 2021 jäsenmaksu 29 euroa tilillemme FI54 8000 1202 0693 82, pankki on Danske Bank. Kirjoita viestiosaan "Jäsenmaksu" ja yhteystietosi vielä uudelleen varmuuden vuoksi. 

Kontaktoimme jokaisen uuden jäsenen mahdollisimman pian sen jälkeen kun saamme liittymiskupongin. Lähetäthän meille sähköpostia jos et kuule meistä muutaman viikon kuluessa. Jokainen uusi jäsen on meille tärkeä! Tervetuloa! 


 

Nukke- ja leluyhdistys lyhyesti

 

Yhdistyksen nimi: Nukke- ja leluyhdistys ry

Kotipaikka: Helsinki

Rekisterinumero: 153.126

Perustamisvuosi: 1989

Entiset nimet: Suomen Nukkeyhdistys ry (15.11.2015 asti)

 

Yhdistyksen säännöt

 

Jäsenmaksu vuonna 2021: 29 euroa

 

Jäsenmaksu maksetaan seuraavilla tiedoilla

 

Tilinumero: FI54 8000 1202 0693 82

Saaja: Nukke- ja leluyhdistys ry

Pankki: Danske Bank

Viestiosaan: Liittyjän nimi, jäsenmaksu 2021 (etenkin, jos se on eri kuin tilinomistaja) ja varmuudeksi vielä yhteystiedot. Muista myös matkapuhelimen numero ja sähköpostiosoite!*

Summa: 29 euroa

Jo ilmestyneet jäsenlehdet postitetaan uusille jäsenille kustannustehokkaasti uusimman lehden postituksen yhteydessä. 

Jäsenmaksuun sisältyy vuonna 2021 neljä jäsenlehteä, koko A4/36 sivua. Ensimmäinen numero ilmestyi helmikuussa, toinen kesäkuussa, kolmas elo-syyskuun vaihteessa ja neljäs ilmestyy marraskuun lopussa.

*Tämän päivän yhteydenpito ja tiedotteiden lähettäminen tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostin välityksellä. Kertomalla yhdistykselle sähköpostiosoitteesi varmistat sen, että saat tiedotteet reaaliajassa ja yhdistys säästää samalla postituskuluissa. Lähetettävien viestien määrä on vain muutamia vuoden aikana.

 

Liittymislomake

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Mattelin valmistama Pretty Pleats Silkstone Barbie vuodelta 2006.